Shogun Email adalah small group coaching online.

Pendaftaran sudah ditutup untuk online coaching.

Tetapi jika anda ingin mendapatkan rakaman video coaching sahaja, sila pastikan anda baca dan hubungi nombor yang tertera di sini.


Anda akan dapat

  • Semua modul email marketing exclusive email marketing
  • Group coaching online 1 kali sebulan
  • Komuniti email marketer untuk networking dan JV

Modul Kelas

  • 2

    Modul 1 - Kumpul Database Pelanggan

  • 3

    Modul 2 - Contest Seronoknya Selasa

    • Pengenalan Monthly Contest

      FREE PREVIEW
    • Langkah Seterusnya

    • Contoh Copywriting Contest

    • Contoh Video LIVE Umum Pemenang

    • Cara Download Video FB LIVE (untuk upload semula ke Youtube)

    • 2.5 - Cara Hantar Email Contest

    • LIVE Soal Jawab Contest Seronoknya Selasa

  • 4

    Modul 3 - Instant Cash Campaign

    • Pengenalan Instant Cash Campaign

    • Bukti Keberkesanan Instant Cash Campaign

    • Menghantar Email Magic

    • Merancang Offer & Bonus Kempen Instant Cash

    • Copywriting Email "Magic"

    • Copywriting Instant Cashflow #1

    • Copywriting Instant Cashflow #2

    • Copywriting Instant Cashflow #3

  • 5

    Modul 4 - Surat Dekat Di Hati

    • Apa Itu Surat Dekat Di Hati

    • Contoh Penggunaan

    • Template Surat Dekat Di Hati (Hanya Copy & Paste!)

  • 6

    Modul 5 - Referral Reminder

    • Mendapatkan Referral Melalui ERC (Part 1)

    • Mendapatkan Referral Melalui ERC (Part 2)

    • Penerangan Email Untuk Bertanya Khabar

    • Email Untuk Bertanya Khabar

    • Skrip Call ERC

    • Ayat ERC

  • 7

    Modul 6 - Ribut Review

    • (Disiarkan 12 Nov 2018)

  • 8

    Modul 7 - Peristiwa Dekat Di Hati

    • (Disiarkan 5 Nov 2018)

  • 9

    Modul 8 - Tukar Referral Jadi Customer

    • (Disiarkan 26 Nov 2018)

  • 10

    Modul 9 - Monthly Profit Campaign

    • (Disiarkan 3 Disember 2018)

  • 11

    LIVE Monthly Audit & Review

    • Review Nov 2018 - Menyemak Aktiviti Kumpul Email Pelanggan

    • Review Nov 2018 - Progress & Kejayaan Pelajar

  • 12

    BONUS ISTIMEWA: EMAIL MARKETING UNTUK CONVERT PROSPEK JADI PELANGGAN

    • Email Marketing Untuk Tukar Prospek Jadi Pelanggan

  • 13

    Modul BONUS 1: Merancang "Story" Brand

    • Matlamat Email Marketing

    • Mendapatkan Pelanggan Setia

    • Rahsia Pelanggan Setia Bertahun-tahun

    • Bukti Ia Berkesan

    • 5 Perkara Penting Dalam Story

    • Abadikan Story Dengan Email Marketing

    • SILA PRINT - Handout Merancang Story Brand

    • AKTIVITI - Merancang Story Brand Anda

    • Perincikan Story Yang Lebih Khusus

    • 3 Soalan Yang Website Kita Perlu Jawab Dalam 5 Saat Pertama

    • Sesi Q&A Minggu 1

  • 14

    Modul BONUS 2: Menyediakan Sistem

    • Infrastruktur Diperlukan Untuk Email Marketing

    • Cara Outsource Kerja Teknikal Dengan Murah

  • 15

    Modul BONUS 3: Menghimpun Database Prospek

  • 16

    Modul Bonus 4: Membina Hubungan

    • Coming Soon

      FREE PREVIEW
    • Cara Guna Getresponse Untuk Menjana Jualan

    • Trick Simple Untuk Siapkan Semua Copywriting Email Tanpa Menaip!

    • Cara Mudah Copywriting Email

    • Menyusun Content Email Mengikut Tahap Pelanggan

  • 17

    Modul Bonus 5: Menjual (Tukar Prospek Jadi Customer)

    • Cara Tulis Email Menjual

    • Segmen Customer Dalam Database Email

    • Formula PASOSC Menjual

  • 18

    Modul Bonus 6: Automasi

    • Q&A Automasi & Segmentation Pelanggan

Latar Belakang Guru Kelas

CEO & Founder, Nasihat Niaga

Faisal Abdullah

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.comIdaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

Apa Orang Lain Kata>

5 star rating

100%

hafizbojan bojan

Owesome

Owesome

Read Less
5 star rating

Sy berani rekomen

Iqbal Hashim

Sejak saya join SARA ni, lebih jelas cara nak rekrut agen secara konsisten. Selama ni langsung tak ada komitmen. Ikut suka hati bila nak rekrut. Sekarang n...

Read More

Sejak saya join SARA ni, lebih jelas cara nak rekrut agen secara konsisten. Selama ni langsung tak ada komitmen. Ikut suka hati bila nak rekrut. Sekarang ni rekrut agen konsisten setiap hari. Memang saya berani rekomen sesiapa yang nak rekrut agen ramai-ramai utk join kelas ni.

Read Less
5 star rating

Belajar ala-ala PJJ (Pendidikan Jarak Jauh)

Zul Hazlie

Semalam saya dapat email dari Tuan Faisal Abdullah tentang makluman program MB2000 sudah beralih ke server baru. Saya diarahkan untuk lakukan beberapa perkar...

Read More

Semalam saya dapat email dari Tuan Faisal Abdullah tentang makluman program MB2000 sudah beralih ke server baru. Saya diarahkan untuk lakukan beberapa perkara untuk dapatkan kembali langganan MB2000 di server baru. Once klik saja pada link, saya ingat akan masuk ke landing page biasa. Landing page yang kena baca dari atas sampai bawah berjela-jela panjangnya (Panjang macam mana pun, saya baca jugak sebenarnya :-P). Tapi tanggapan saya salah. Saya dibawa terus ke percubaan program MB2000 seolah-olah saya baru nak mencuba program tersebut. . Dimulai dengan video penerangan atau 'brainwash' dari Tuan FA. Video tu saja bagi saya sudah bawa keinsofan sebab pointnya tepat. Lebih seronok, saya tonton terus video tersebut melalui TV. Lebih jelas, besar dan clear suaranya. . Saya dibawa step by step maklumat yang saya perlukan. Bukan dilambakkan dalam satu page yang penuh. . Bila saya stop tonton dan ingin tonton kembali, saya perlu login menggunakan username dan password yang dihantar melalui email. . Yang bagusnya, lepas login, paparan pertama terus kepada sambungan video seterusnya yang belum saya tonton dan ada graf progressing pembelajaran setakat ini. . Ini hebat. Rasa macam buat PJJ (Pendidikan Jarak Jauh) zaman U dulu. 😁 . Saya teruskan tontonan sehingga bersedia untuk memulakan program. Kemudian saya diberi pilihan untuk melanggannya atau tidak selepas saya menonton video-video pada awalnya. . Video awalnya tu sebenarnya sudah ada gambaran macamana perjalanan program tersebut (MB2000). Tinggal buat keputusan nak teruskan atau tak sahaja. . Tak nak langgan pun tak apa. Ilmu free pada awalnya tu dah boleh digunakan. Tapi perlu try and error juga sebab maklumatnya bukan versi penuh :-) . Sama juga macam pegi seminar. Kita akan diberi pendedahan pada awalnya tentang program yang bakal kita sertai. Test dulu sebahagian ilmunya. Dan last baru buat keputusan nak teruskan atau tak dengan ilmu yang lebih detail dan advance. . Beza server baru ni, anda boleh layan 'seminar' bila-bila masa hanya di rumah anda sahaja :-)

Read Less

Tambah pelanggan setia yang tertunggu-tunggu email daripada anda sekarang

Anda juga mungkin berminat dengan ...

  • RM1,790.00

    RM1,790.00Sistem Auto Rekrut Agen

    Buy Now
  • RM290.00

    RM290.00SMART 7

    Buy Now
  • RM150.00

    RM150.00SMART 7K

    Buy Now
  • RM150.00

    RM150.00Cara Rancang Yearly Marketing Plan

    Buy Now