Sahabat,

Beberapa bulan lepas keluar berita 73% rumah/condo/apartment sekarang tak terjual adalah yg berharga RM250k keatas. Teruk juga ekonomi dunia sekarang ni... (bukan malaysia sahaja tapi seluruh dunia). Tengah2 termenung ni ada sorang member tanya, apa patut buat untuk naikkan sales masa ekonomi tengah jatuh ni?


Ini antara beberapa benda yang saya akan share di sini:-

  1. Cara dapatkan nama, nombor telefon, dan email setiap lelaki, wanita dan kanak-kanak yangberkemungkinan besar menjadi pelanggan anda

  2. Cara buat marketing kepada 2,000 prospek berkualiti setiap hari tanpa kos satu sen pun!

  3. Cara paling cepat yang saya tahu untuk dapatkan limpahan besar customer baru tanpa kos marketing

  4. Cara paling cepat dapat limpahan wang tunai besar dari pelanggan-pelanggan sedia ada

  5. Cara unik untuk meletakkan anda di hadapan semua pesaing

  6. Sistem #1 paling penting untuk tukar prospek jadi pelanggan berbayar secara 70% automatik


Saya telah sediakan satu pakej istimewa yang mengandungi maklumat di atas dan banyak lagi rahsia luar biasa yang akan membantu bisnes anda berkembang di luar jangkaan, walaupun dalam keadaan ekonomi gawat.

Kandungan Workshop

  • 1

    Pengenalan "Sistem Marketing Mudah"

    • Pengenalan

    • Kesilapan Pemilik Bisnes Dalam Marketing

    • Asas Kempen Marketing

  • 2

    2 Sistem Aliran Masuk Prospek

    • Bagaimana Alirkan Prospek Masuk Tanpa Henti

    • 5 Strategi Tarik Prospek Ke Magnet

    • Endorsement Referral Campaign (ERC)

  • 3

    5 Sistem Close Customer

    • 5 Sistem Pemasaran Yang Anda Perlu Untuk Lebih Mudah Close Customer

  • 4

    5 Sistem Maximise Profit

    • 5 Sistem Maximise Profit

    • Cara Dapat Bantuan Lanjutan

Latarbelakang Trainer

CEO & Founder, Nasihat Niaga

Faisal Abdullah

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.comIdaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

What others have been saying about this course:

5 star rating

Pengisian berbentuk EVERGREEN

Aminul Rashid Jamil

Saya dah beli video ni lama, rasanya dah lebih setahun. Sejujurnya pembelajaran MENJANA PROFIT MAKSIMA DENGAN USAHA MINIMA ini memang menarik dan sangat m...

Read More

Saya dah beli video ni lama, rasanya dah lebih setahun. Sejujurnya pembelajaran MENJANA PROFIT MAKSIMA DENGAN USAHA MINIMA ini memang menarik dan sangat membuka mata. Sifu Faisal memberikan formula yang sangat penting dan dapat memberi impak yang besar, bahkan kos perlaksanaannya pula adalah sangat rendah. Sebenarnya selepas Saya membeli video ini, ada beberapa kali juga company saya merudum. Setiap kali merudum saya akan rujuk semula video ini. Alhamdulillah, setiap kali Saya rujuk video ini, maka company Saya akan Naik semula. Ya ini cerita benar. Saya sangat bersyukur Allah sentiasa berikan jalan. Dan Allah telah jadikan Video-video tuan sebagai asbab Saya selalu menemui jalan keluar. Saya sentiasa ternanti-nanti video pembelajaran dari tuan kerana kualiti pembelajaran bagus dan pengisian yang banyak berbentuk evergreen. Teruskan berkarya tuan Faisal. Banyak ilmu yang Allah beri kepada tuan, yang Allah tidak beri kepada orang lain. Walaupun mungkin tuan telah tiada nanti, tetapi video ini tetap boleh menjadi rujukan ramai peniaga seperti Saya. Selamat maju Jaya tuan Faisal dan team Nasihat Niaga 😊 Aminul Rashid Jamil

Read Less
5 star rating

Terima Kasih Atas Ilmu 'Profit Maksima Dengan Usaha Minima'

Mohd Faizal Isa

Alhamdulillah...lebih kurang 4 jam mengikuti video ni, terlalu banyak ilmu baru dapat. Tak rugi mengikuti penerangan Sifu Faisal. Ia menjadi motivasi untuk s...

Read More

Alhamdulillah...lebih kurang 4 jam mengikuti video ni, terlalu banyak ilmu baru dapat. Tak rugi mengikuti penerangan Sifu Faisal. Ia menjadi motivasi untuk saya utk menjalankan marketing dengan lebih baik dan mendapat result jualan yang memberansangkan. Terima kasih.

Read Less
5 star rating

Penerangan Jelas

Ahmad Firdaus Shahidin

Saya suka dengan penerangan sebegini. Membuatkan saya tetiba terfikir betul juga ya? Kenapa aku tak terfikir? 😅. Begitu lah. Segala ilmu-ilmu ni akan saya cu...

Read More

Saya suka dengan penerangan sebegini. Membuatkan saya tetiba terfikir betul juga ya? Kenapa aku tak terfikir? 😅. Begitu lah. Segala ilmu-ilmu ni akan saya cuba praktik kan 1 per 1. Terima kasih kerana sering remind untuk habis kan course ini. 👍🏻👍🏻👍🏻

Read Less
5 star rating

Course yang sangat terbaik!

Mohd Afiq Wildan

Knowledge bisnes yg diutarakan oleh Tuan Faisal sgt2 fresh dari ladang, sgt praktikal dan membuktikan yg Tuan Faisal yg sy ikuti dari rahun 2011 mmg antara S...

Read More

Knowledge bisnes yg diutarakan oleh Tuan Faisal sgt2 fresh dari ladang, sgt praktikal dan membuktikan yg Tuan Faisal yg sy ikuti dari rahun 2011 mmg antara Sifu Marketing terbaik di Malaysia. Tima kasih tuan!

Read Less
5 star rating

Padat!

mohd rizal

Padat dengan maklumat dan teknik-teknik. Terima kasih atas ilmunya.

Padat dengan maklumat dan teknik-teknik. Terima kasih atas ilmunya.

Read Less
5 star rating

Awesome dan highly rekemended!

ranizan ramli

3 sistem asas ni perlu ada dalam marketing untuk bisnes apa pun!!

3 sistem asas ni perlu ada dalam marketing untuk bisnes apa pun!!

Read Less
5 star rating

Best

Alif Disa Putra

bagus sangat.. tapi saya mahu tengok continue consulting, coaching dan lain2... semga bermanfaat bagi saya dalam bisnis

bagus sangat.. tapi saya mahu tengok continue consulting, coaching dan lain2... semga bermanfaat bagi saya dalam bisnis

Read Less
5 star rating

Very Good

Noriza Ramli

Senang faham dan overall... Excellent

Senang faham dan overall... Excellent

Read Less

Anda juga mungkin berminat dengan kelas...

  • RM47.00

    RM47.00Corona Cash

    Buy Now
  • RM40.00

    RM40.00Profit Maksima Dengan Usaha Minima

    Buy Now
  • Free

    FreeMulakan Bisnes Yang Menjana RM2,000 Sebulan (MB2000)

    Enroll Free