"WORKSHOP EMERGENCY
UNTUK SURVIVE BISNES"





Sahabat,

Beberapa bulan lepas keluar berita 73% rumah/condo/apartment sekarang tak terjual adalah yg berharga RM250k keatas. Teruk juga ekonomi dunia sekarang ni... (bukan malaysia sahaja tapi seluruh dunia). Tengah2 termenung ni ada sorang member tanya, apa patut buat untuk naikkan sales masa ekonomi tengah jatuh ni?


Ini antara beberapa benda yang saya akan share di sini:-

  1. Cara dapatkan nama, nombor telefon, dan email setiap lelaki, wanita dan kanak-kanak yangberkemungkinan besar menjadi pelanggan anda

  2. Cara buat marketing kepada 2,000 prospek berkualiti setiap hari tanpa kos satu sen pun!

  3. Cara paling cepat yang saya tahu untuk dapatkan limpahan besar customer baru tanpa kos marketing

  4. Cara paling cepat dapat limpahan wang tunai besar dari pelanggan-pelanggan sedia ada

  5. Cara unik untuk meletakkan anda di hadapan semua pesaing

  6. Sistem #1 paling penting untuk tukar prospek jadi pelanggan berbayar secara 70% automatik


Saya telah sediakan satu pakej istimewa yang mengandungi maklumat di atas dan banyak lagi rahsia luar biasa yang akan membantu bisnes anda berkembang di luar jangkaan, walaupun dalam keadaan ekonomi gawat.

Saya Tak Bergurau!

Jika anda berminat menghasilkan limpahan cash-flow serta merta untuk diri dan bisnes anda - ini merupakan page paling penting untuk anda baca hari ini.


Nama saya Faisal Abdullah, dan tak lama dahulu saya mempunyai masalah kewangan yang serius. Saya hampir bankrup dan nak bayar bil pun tak mampu.


Bukan sahaja saya hampir bankrup tetapi juga saya amat terdesak.


Disebabkan itu, saya terpaksa fikirkan satu idea “gila” bagaimana wujudkan sistem marketing yang membolehkan orang bagi duit kepada saya.


Saya menetap di Seri Kembangan pada waktu itu, dan apabila saya cuba kongsi idea ini dengan kawan-kawan, mereka tergelak dengar idea saya. Mereka ingat saya main-main. Mereka kata ini semua angan-angan kosong dan susah dicapai. Malah ramai yang suruh saya lupakan idea ini dan teruskan dengan cara lama.


Tapi saya peduli apa. Saya masih rasa ia idea yang bagus.


Saya mula menulis surat, dan
mula hantarkan kepada orang


Cuba teka apa yang terjadi? Orang memang betul-betul bagi saya duit! Dan saya gunakan duit itu untuk hantar lebih banyak surat, yang menghasilkan lagi banyak duit. Dan begitulah berlaku berulang kali.

Kesimpulannya? Setelah lebih 13 tahun mengulangi benda sama …saya berjaya menghantar…


Lebih 18,000,000 surat!


Cuba fikirkan. Lebih 18 juta surat dihantar pada kos yang minima dan ia membawa masuk hasil jualan jutaan ringgit.


Apa yang saya jual? Sebenarnya tak kisah pun apa yang dijual. Keajaibannya bukan terletak pada produk, tapi terletak pada surat yang dihantar!


Adakah anda menjual sesuatu? Jika ya, anda boleh guna “idea gila” yang sama untuk hasilkan surat anda sendiri, dan jual apa saja yang ada di tangan anda.


Dan TIDAK! Ini bukan surat yang anda kena print dan jilat setem dan dimasukkan ke dalam kotak di pejabat pos.


Ia surat berbentuk digital yang boleh dihantar kepada puluhan ribu orang hanya dengan menekan satu butang.


Namanya “Email Marketing”


Tapi bukan menghantar email menggunakan “Gmail” atau “Yahoo” yang kita biasa pakai.


Ramai orang ketawakan saya


Mereka kata, orang mana baca email sekarang. Ni zaman Facebook dan Insta!


Tapi apabila saya laksanakan strategi yang sama ini ke pelbagai jenis kedai termasuk kedai baju, travel agency, kedai buku, consulting agency, perunding takaful dan kewangan…. setiap daripada mereka dapat result luar biasa.


Kandungan Workshop

  • 1

    Pengenalan "Sistem Marketing Mudah"

    • Pengenalan

    • Kesilapan Pemilik Bisnes Dalam Marketing

    • Asas Kempen Marketing

  • 2

    2 Sistem Aliran Masuk Prospek

    • Bagaimana Alirkan Prospek Masuk Tanpa Henti

    • 5 Strategi Tarik Prospek Ke Magnet

    • Endorsement Referral Campaign (ERC)

  • 3

    5 Sistem Close Customer

    • 5 Sistem Pemasaran Yang Anda Perlu Untuk Lebih Mudah Close Customer

  • 4

    5 Sistem Maximise Profit

    • 5 Sistem Maximise Profit

    • Cara Dapat Bantuan Lanjutan

Latarbelakang Trainer

CEO & Founder, Nasihat Niaga

Faisal Abdullah

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.comIdaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

What others have been saying about this course:

5 star rating

Pengisian berbentuk EVERGREEN

Aminul Rashid Jamil

Saya dah beli video ni lama, rasanya dah lebih setahun. Sejujurnya pembelajaran MENJANA PROFIT MAKSIMA DENGAN USAHA MINIMA ini memang menarik dan sangat m...

Read More

Saya dah beli video ni lama, rasanya dah lebih setahun. Sejujurnya pembelajaran MENJANA PROFIT MAKSIMA DENGAN USAHA MINIMA ini memang menarik dan sangat membuka mata. Sifu Faisal memberikan formula yang sangat penting dan dapat memberi impak yang besar, bahkan kos perlaksanaannya pula adalah sangat rendah. Sebenarnya selepas Saya membeli video ini, ada beberapa kali juga company saya merudum. Setiap kali merudum saya akan rujuk semula video ini. Alhamdulillah, setiap kali Saya rujuk video ini, maka company Saya akan Naik semula. Ya ini cerita benar. Saya sangat bersyukur Allah sentiasa berikan jalan. Dan Allah telah jadikan Video-video tuan sebagai asbab Saya selalu menemui jalan keluar. Saya sentiasa ternanti-nanti video pembelajaran dari tuan kerana kualiti pembelajaran bagus dan pengisian yang banyak berbentuk evergreen. Teruskan berkarya tuan Faisal. Banyak ilmu yang Allah beri kepada tuan, yang Allah tidak beri kepada orang lain. Walaupun mungkin tuan telah tiada nanti, tetapi video ini tetap boleh menjadi rujukan ramai peniaga seperti Saya. Selamat maju Jaya tuan Faisal dan team Nasihat Niaga 😊 Aminul Rashid Jamil

Read Less
5 star rating

Terima Kasih Atas Ilmu 'Profit Maksima Dengan Usaha Minima'

Mohd Faizal Isa

Alhamdulillah...lebih kurang 4 jam mengikuti video ni, terlalu banyak ilmu baru dapat. Tak rugi mengikuti penerangan Sifu Faisal. Ia menjadi motivasi untuk s...

Read More

Alhamdulillah...lebih kurang 4 jam mengikuti video ni, terlalu banyak ilmu baru dapat. Tak rugi mengikuti penerangan Sifu Faisal. Ia menjadi motivasi untuk saya utk menjalankan marketing dengan lebih baik dan mendapat result jualan yang memberansangkan. Terima kasih.

Read Less
5 star rating

Penerangan Jelas

Ahmad Firdaus Shahidin

Saya suka dengan penerangan sebegini. Membuatkan saya tetiba terfikir betul juga ya? Kenapa aku tak terfikir? 😅. Begitu lah. Segala ilmu-ilmu ni akan saya cu...

Read More

Saya suka dengan penerangan sebegini. Membuatkan saya tetiba terfikir betul juga ya? Kenapa aku tak terfikir? 😅. Begitu lah. Segala ilmu-ilmu ni akan saya cuba praktik kan 1 per 1. Terima kasih kerana sering remind untuk habis kan course ini. 👍🏻👍🏻👍🏻

Read Less
5 star rating

Course yang sangat terbaik!

Mohd Afiq Wildan

Knowledge bisnes yg diutarakan oleh Tuan Faisal sgt2 fresh dari ladang, sgt praktikal dan membuktikan yg Tuan Faisal yg sy ikuti dari rahun 2011 mmg antara S...

Read More

Knowledge bisnes yg diutarakan oleh Tuan Faisal sgt2 fresh dari ladang, sgt praktikal dan membuktikan yg Tuan Faisal yg sy ikuti dari rahun 2011 mmg antara Sifu Marketing terbaik di Malaysia. Tima kasih tuan!

Read Less
5 star rating

Padat!

mohd rizal

Padat dengan maklumat dan teknik-teknik. Terima kasih atas ilmunya.

Padat dengan maklumat dan teknik-teknik. Terima kasih atas ilmunya.

Read Less
5 star rating

Awesome dan highly rekemended!

ranizan ramli

3 sistem asas ni perlu ada dalam marketing untuk bisnes apa pun!!

3 sistem asas ni perlu ada dalam marketing untuk bisnes apa pun!!

Read Less
5 star rating

Best

Alif Disa Putra

bagus sangat.. tapi saya mahu tengok continue consulting, coaching dan lain2... semga bermanfaat bagi saya dalam bisnis

bagus sangat.. tapi saya mahu tengok continue consulting, coaching dan lain2... semga bermanfaat bagi saya dalam bisnis

Read Less
5 star rating

Very Good

Noriza Ramli

Senang faham dan overall... Excellent

Senang faham dan overall... Excellent

Read Less

Ini Apa Yang Mereka Kata Tentang Course Ini

Lepas workshop ini, saya terus suruh staff saya whatsapp follow up semua prospects saya & client saya. Rupa-rupanya ada satu sistem yang proven lebih penting dari run ads secara buta-buta je. Lepas ni, saya akan utilize database saya dgn aplikasikan apa yang saya belajar hari ini! Saya percaya saya boleh at least doublekan sales saya dengan utilize database saya sahaja tanpa bayar lebih pada ads.” 


Allen Thee


I am so blowmind. I dapat banyak idea utk run my business dgn kos yg minimum & efektif. I can imagine yg I boleh capai RM500,000 setahun as beginner melalui database & emel marketing. Thank you so much for sharing!” 


 Hajar Abdullah



Perkongsian yang keluar dari alam minda yang kecil ini. Sangat bermanfaat & berguna untuk apply ilmu ni. Out of the world!!!” 


Abdul Muhaimin b Mohd Roslan



Tahniah! Dan terima kasih kepada team sebab perkongsian yang sangat padat dan membuka mata. Email marketing paling 'best’, kami akan cuba 'apply’ ilmu yang telah dikongsikan. Terima kasih tuan” 


Tengku Farah Norfadhilah

Inilah Hasil Selepas Mereka Jelas Apa Yang Perlu Dibuat Dengan Database Pelanggan

"Lepas buat hanya 1 strategi sahaja, semua winter clothing saya sold-out! Saya terpaksa tunggu 2 minggu sebelum boleh implement next strategi yang diberikan Tuan Faisal!"

Puan Rahimah
Owner, BajuSejuk.com


Semua pakej percutian saya pada tahun 2019 sudah fully booked sejak tahun 2018 lagi dengan strategi marketing ini"

Fauzi
Co Founder, TMPLBackpackers.com


"Jualan kami melebihi RM7,000++ dalam 3 hari tanpa kos marketing hanya dari salah satu kempen "Instant Cash" yang disarankan sistem ini"

Ustaz Abdul Ghaffar,
Owner
Belajar-alquran-digital.com


Anda juga mungkin berminat dengan kelas...

  • RM47.00

    RM47.00Corona Cash

    Buy Now
  • RM120.00

    RM120.00Profit Maksima Dengan Usaha Minima

    Buy Now
  • Free

    FreeMulakan Bisnes Yang Menjana RM2,000 Sebulan (MB2000)

    Enroll Free