Profit Maksima Dengan Usaha Minima

Profit Maksima Dengan Usaha Minima

12 Strategi Marketing ZERO Kos Untuk Lawan Kegawatan Ekonomi

Sahabat,

Beberapa bulan lepas keluar berita 73% rumah/condo/apartment sekarang tak terjual adalah yg berharga RM250k keatas. Teruk juga ekonomi dunia sekarang ni... (bukan malaysia sahaja tapi seluruh dunia). Tengah2 termenung ni ada sorang member tanya, apa patut buat untuk naikkan sales masa ekonomi tengah jatuh ni?


Ini antara beberapa benda yang saya akan share di sini:-

  1. Cara dapatkan nama, nombor telefon, dan email setiap lelaki, wanita dan kanak-kanak yangberkemungkinan besar menjadi pelanggan anda

  2. Cara buat marketing kepada 2,000 prospek berkualiti setiap hari tanpa kos satu sen pun!

  3. Cara paling cepat yang saya tahu untuk dapatkan limpahan besar customer baru tanpa kos marketing

  4. Cara paling cepat dapat limpahan wang tunai besar dari pelanggan-pelanggan sedia ada

  5. Cara unik untuk meletakkan anda di hadapan semua pesaing

  6. Sistem #1 paling penting untuk tukar prospek jadi pelanggan berbayar secara 70% automatik


Saya telah sediakan satu pakej istimewa yang mengandungi maklumat di atas dan banyak lagi rahsia luar biasa yang akan membantu bisnes anda berkembang di luar jangkaan, walaupun dalam keadaan ekonomi gawat.

Apa Yang Terkandung?

9 Videos
4.0
Faisal Abdullah
Faisal Abdullah
CEO & Founder, Nasihat Niaga

Latarbelakang Trainer

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.

Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.


Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.com

Idaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.

Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.

Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.

Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

faisal@nasihatniaga.com

What others have been saying about this course:

Mohd Faizal Isa

Terima Kasih Atas Ilmu 'Profit Maksima Dengan Usaha Minima'

Alhamdulillah...lebih kurang 4 jam mengikuti video ni, terlalu banyak ilmu baru dapat. Tak rugi mengikuti penerangan Sifu Faisal. Ia menjadi motivasi untuk saya utk menjalankan marketing dengan lebih baik dan mendapat result jualan yang memberansa...

Ahmad Firdaus Shahidin

Penerangan Jelas

Saya suka dengan penerangan sebegini. Membuatkan saya tetiba terfikir betul juga ya? Kenapa aku tak terfikir? 😅. Begitu lah. Segala ilmu-ilmu ni akan saya cuba praktik kan 1 per 1. Terima kasih kerana sering remind untuk habis kan course ini. 👍🏻👍🏻👍🏻

Aminul Rashid Jamil

Isi yang padu!

Alhamdulillah.. Lepas belajar melalui Video ni terbuka minda saya tentang sangat penting untuk terus menjaga hubungan dgn customer. Alhamdulillah.. Dgn mindset yg betul follow up customer adalah suatu aktiviti yg menggembirakan! 😁😁😁

Mohd Afiq Wildan

Course yang sangat terbaik!

Knowledge bisnes yg diutarakan oleh Tuan Faisal sgt2 fresh dari ladang, sgt praktikal dan membuktikan yg Tuan Faisal yg sy ikuti dari rahun 2011 mmg antara Sifu Marketing terbaik di Malaysia. Tima kasih tuan!

mohd rizal

Padat!

Padat dengan maklumat dan teknik-teknik. Terima kasih atas ilmunya.

ranizan ramli

Awesome dan highly rekemended!

3 sistem asas ni perlu ada dalam marketing untuk bisnes apa pun!!

Alif Disa Putra

Best

bagus sangat.. tapi saya mahu tengok continue consulting, coaching dan lain2... semga bermanfaat bagi saya dalam bisnis

Noriza Ramli

Very Good

Senang faham dan overall... Excellent

RM40.00

Lawan Kegawatan Ekonomi Sekarang!

Try Sebelum Beli

Anda juga mungkin berminat dengan kelas...

Corona Cash
Profit Maksima Dengan Usaha Minima
Mulakan Bisnes Yang Menjana RM2,000 Sebulan (MB2000)