Corona Cash

Corona Cash

Panduan "Step-by-step" Cara Buat Customer Viralkan Bisnes Anda

Retail Price: RM97 | Jimat RM30

Tawaran Musim PKPB Sahaja

Hanya RM67 Hari Ini

Penat Dah Post Iklan Di Group Setiap Hari?

"huhh"

Itulah bunyi keluhan ramai online seller.

Dahulunya sale memang kencang. Tapi apabila semakin ramai orang buat food delivery dan online bisnes sejak PKP, sales dah mula menurun.

Kalau anda tak guna strategi tambahan lain secepat mungkin, anda hanya akan kerja lebih keras untuk dapat hasil yang semakin nipis.


Teknik Corona Cash akan buat customer anda jadi jentera marketing anda – supaya anda boleh jualan lagi banyak dengan usaha semakin kurang. 

Anda akan pelajari rahsia buat customer viralkan bisnes anda dalam kelas terbaru ini.

Jadi kenapa anda perlu jadikan customer sebagai jentera marketing ?

  • Brand anda dikenali lebih cepat dengan tersebarnya “Viral Voucher” yang dikongsi oleh customer anda sendiri
  • Repeat order akan semakin kerap kerana anda mempunyai “4 Week Plan” untuk jaga hubungan dengan customer sambil menceritakan USP dan keunikan anda berbanding pesaing. Semua dipermudahkan dengan ready script dan template kami.
  • Kuasa pasaran di tangan anda kerana semua pesaing lain berebut pintu rezeki yang sama, sedangkan anda menggunakan pintu lain yang belum disedari mereka.


Kalau anda belum gunakan kuasa customer sebagai jentera marketing anda, anda akan alami cabaran besar kerana zaman sekarang semua orang nak cari punca rezeki dan semua orang akan buat iklan.

Apa Yang Ada?

12 Videos
3 Texts
1 Disqus
1 Download
1.0
Faisal Abdullah
Faisal Abdullah
CEO & Founder, Nasihat Niaga

Later Belakang Trainer

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.

Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.


Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.com

Idaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.

Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.

Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.

Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

faisal@nasihatniaga.com

Testimoni Peserta

Saadah Mastura Saidin

strategy corona cash lain dari yang lain

saya Saadah seorang usahawan ais krim yang sebelum ini lebih kepada B2B (training dan supply barang niaga ais krim) telah bertukar kepada B2C sejak seminggu sebelum PKP, di mana saya buat live video demo buat ais krim dan terus orang order on the ...

Aznil Zulkifli

Ini Bukan Corona Terpaksa,Tak rugipun dapatkan Corona Cash

Sewaktu mendengar video panduan corona cash ini,tuan faisal arahkan terus buat tugasan yang diberi.Dia dah ajar siap nak guna apps apa dan template arahan yang mudah tapi tepat.Sebelum sambung untuk video seterusnya,saya dah forward kepada pelangg...

Khairil k

Ruginya tak terus buat, tinggal tiru je! 5⭐!

Waktu PKP ni ramai emosi tak stabil sebab banyak uncertainties, jadi otak jam! Lepas tgk video yang first dlm modul tu je tiba2 harapan jadi terang benderang, alhamdulillah :) Rasa lega sebab method yg diajar tak complicated, bahan semua dah ad...

Safwan Seth

Strategi Mudah Yang Ramai Terlepas Pandang

Zaman sekarang kita sibuk nak belajar pelbagai teknik marketing terkini, setting fbads, igads, google ads,, copywriting dan sebagainya. Walhal ada cara yang lebih mudah dan sangat berkesan... Customer kita yang berpuas hati sendiri boleh jad...

MOHD NASHRIQ ABU BAKAR

Sangat senang nak implement

Teknik ini banyak bermain dengan psikologi customer dengan trick n cara yg betul. Kita tidak memaksa customer membeli, tetapi mereka tidak sabar untuk membeli produk kita. Sangat bagus, low cost, tak ada teknikal yg rumit tetapi memberi impact kep...

Mohd Nazri

System yang Simple dan Mudah di buat..

Alhamdulillah.. dengan mengikuti panduan step by step saya telah berjaya mendapat respond daripada existing customer.

Mohd Latif Maani

terima kasih coach

video yg simple mudah faham,sangat mudah di lakukan ianya akan buat kita brbeza dengan pesaing yg buang harga,teringat 1 ayat dalam video ni tak semua orang suka barang murah,macam kita juga ada nilai tersendiri..

Adam Ferdaus --

good idea

teknik yang bagus. sangat details. terbaik!!!

Noratikah Hamzah

Thumbs up!

Terima kasih kerana memberi ilmu yang paling dekat dengan orang yg baru nak mula bisnes Ilmu yang praktikal & Judah difahami

Izzul Hakim

Course yg bagus ...

Mudah faham dan praktikal. Rekemended

Hakim Sanusi

BAGUS

Kita bila niaga biasanya tak sempat nak mikir benda-benda macam ni. Bila ada panduan ini, kita tinggal buat je. Terima kasih Tuan Faisal

Ahmad Firdaus Shahidin

Refresh Idea

Pernah terfikir. Tapi tak terfikir nak guna. Terima kasih refresh tuan.

Aliatul Mona Abdul Malek

Best, simple tapi padat info nya

Terima kasih tuan sudi keluarkan panduan yg simple tapi banyak manfaat. Banyak idea keluar selepas saya abiskan course corona cash nie. Terima kasih

Khaiz Empire

Sentiasa power

Ilmu tuan Faisal memang sentiasa power.. Alhamdulillah.

siti norlila

5 Bintang!

Sangat bagus

norizan redzuan

bagus

mengancam

Mazita Abd Kadir

Recommended

Very good

Siti Norainah Jalba

Berbaloi-baloi

MUDAH DAN JELAS HARGA PUN BERPATUTAN MEMANG BERBALOI BALOI..TERBAIK.

Normiate Mapiasa

Terbaikkk

tq so much terbaikkk

JAMIAH HASSAN

Strategi repeat order

Sangat bermanfaat..

siti zubaidah mohd noor

Sgt puas hati

Good

Fatin Nor Izzati --

Best!

Teknik yang simple dan convert. Terima kasih Tuan Faisal!

Amirul Hakimi Husain

Teknik yang Mudah dan Berkesan!

Alhamdulillah..! Teknik yang ditunjukkan sangat mudah dan ternyata memberi hasil yang agak lumayan. Saya baru buat teknik 1 sahaja pun dah tak menang tangan ambil order Customers. Recommended!

Mohamed Azaher Zolkepli

Terbaik sifu!

Teknik yang mudah tapi berkesan. Saya baru habis baca pun teruja nak praktik. Terima kasih kerana share teknik hebat ini. Video penerangan jugak sangat jelas dan menarik.

azreen hc

Teknik Surat Cinta banyak membantu

Salam,jualan meningkat dengan strategi surat cinta...semua jiran sebelah tapau.Terima kasih Corona Cash !!

zul husin

Mmg terbaik team nasihatniaga

Mmg tak pernah mengeciwakan, hasil kerja Tuan Faisal dan team nasihatniaga, mmg sentiasa terbaik dan tak pernah sebaliknya. Jika ada lagi keluaran lagi tuan Faisal, cepat2 beli, bisnes anda pasti akan melonjak hasil sentuhan tuan Faisal & t...

Benda Ni Berkesan

"Alhamdulillah, total sale RM840 hanya dari kupon repeat order. Kupon viral baru siap buat. Terima kasih tuan Faisal. Mintak halal ilmu ya"

"Dari ilmu vaucher repeated tu dah collect RM3179. Senang je hantar kupon dengan ayat Tuan Faisal Bagi tu"

Review Terkini

HAFIZ SULAIMAN

Kelas online terbaik pernah saya join.

Harga kelas memang tak padan nilai. Kalau harga 10 kali ganda pun saya beli sebab dengan kelas ni boleh jana 100kali..tidak..lebih 1000kali ganda kos kelas ni. Penjelasan straight forward. Arahan simple dan praktikal..terus buat. Terus dapat ha...

azreen hc

Teknik Surat Cinta banyak membantu

Salam,jualan meningkat dengan strategi surat cinta...semua jiran sebelah tapau.Terima kasih Corona Cash !!

Nur Syazwani Mazlan

Alhamdulillah berbaloi 🧡

Ikut je setiap step yg Coach FA bagi. Copy and paste je. Settled. Tq Coach FA utk ilmunya. Semoga kita semua kaya, berjaya dan bertaqwa.

Aliatul Mona Abdul Malek

Best, simple tapi padat info nya

Terima kasih tuan sudi keluarkan panduan yg simple tapi banyak manfaat. Banyak idea keluar selepas saya abiskan course corona cash nie. Terima kasih

Naim --

STRATEGI MUDAH, COPY & PASTE JE STRATEGI NI.

Mudah je sebenarnya nak dapatkan repeat customer dan refferal customer. Bila ada panduan ini, kita tinggal buat je. Terima kasih Tuan Faisal

Nurul Shuhada

Video yg bermanfaat

Utk yg baru nak berniaga ilmu ni sgt penting utk mudahkan kita kembangkan perniagaan kita..terbaik!

Norhuda A Rahim

Terbukti berkesan

Terima kasih kepada team Corona cash yang menyediakan material yang boleh didownload, idea yang bernas dan boleh terus dipraktikkan. Hasil daripada aplikasi ilmu yang diajar, kami menerima order daripada client sedia ada dan yang baru. Terbukt...

Fahmi Wahid

TIPS YANG SANGAT BERKESAN

Alhamdulillah, lepas ikut satu persatu apa yang diajar oleh Tuan Faisal, sales saya semakin bertambah. Terima kasih Tuan.

RM67.00

Buat customer viralkan bisnes anda mulai hari ini

Try Sebelum Beli

Anda mungkin juga berminat dengan...

Profit Maksima Dengan Usaha Minima
Mulakan Bisnes Yang Menjana RM2,000 Sebulan (MB2000)
Cara Rancang Yearly Marketing Plan