Retail Price: RM97 | Jimat RM60

Tawaran Musim PKPB Sahaja

Hanya RM47 Hari Ini

Penat Dah Post Iklan Di Group Setiap Hari?

"huhh"

Itulah bunyi keluhan ramai online seller.

Dahulunya sale memang kencang. Tapi apabila semakin ramai orang buat food delivery dan online bisnes sejak PKP, sales dah mula menurun.

Kalau anda tak guna strategi tambahan lain secepat mungkin, anda hanya akan kerja lebih keras untuk dapat hasil yang semakin nipis.


Teknik Corona Cash akan buat customer anda jadi jentera marketing anda – supaya anda boleh jualan lagi banyak dengan usaha semakin kurang. 

Anda akan pelajari rahsia buat customer viralkan bisnes anda dalam kelas terbaru ini.

Jadi kenapa anda perlu jadikan customer sebagai jentera marketing ?

  • Brand anda dikenali lebih cepat dengan tersebarnya “Viral Voucher” yang dikongsi oleh customer anda sendiri
  • Repeat order akan semakin kerap kerana anda mempunyai “4 Week Plan” untuk jaga hubungan dengan customer sambil menceritakan USP dan keunikan anda berbanding pesaing. Semua dipermudahkan dengan ready script dan template kami.
  • Kuasa pasaran di tangan anda kerana semua pesaing lain berebut pintu rezeki yang sama, sedangkan anda menggunakan pintu lain yang belum disedari mereka.


Kalau anda belum gunakan kuasa customer sebagai jentera marketing anda, anda akan alami cabaran besar kerana zaman sekarang semua orang nak cari punca rezeki dan semua orang akan buat iklan.

Isi Kandungan Program

Later Belakang Trainer

CEO & Founder, Nasihat Niaga

Faisal Abdullah

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.comIdaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

Testimoni Peserta

5 star rating

strategy corona cash lain dari yang lain

Saadah Mastura Saidin

saya Saadah seorang usahawan ais krim yang sebelum ini lebih kepada B2B (training dan supply barang niaga ais krim) telah bertukar kepada B2C sejak seminggu ...

Read More

saya Saadah seorang usahawan ais krim yang sebelum ini lebih kepada B2B (training dan supply barang niaga ais krim) telah bertukar kepada B2C sejak seminggu sebelum PKP, di mana saya buat live video demo buat ais krim dan terus orang order on the spot. Alhamdulillah order makin bertambah, dan dapat repeat order. Tapi saya rasa kurang ilmu tentang strategy B2C yang direct kepada pelanggan terutama untuk buat pelanggan terus repeat order dan share dengan kenalan. Bila nampak posting di FB tentang corona crash rasa tertarik nak tahu. Alhamdulillah memang rare strategy yang dikongsikan, ia lebih spesifik dan step by steps, jadi mudah nak follow. Saya terus praktiskan e-voucher dan ada pelanggan suka. Setiap slide corona cash saya print screen dan save untuk rujukan dan tak sabar nak praktikkan terutama surat cinta untuk jiran. Memang saya setuju tentang nasihat tuan tentang 'waktu yang tepat', di mana saya pernah terlambat untuk share tentang cross promotion dan buat pelanggan rasa 'next time la'. Sangat berminat jika ada lg strategy spesifik sebegini yang akan dikongsikan lagi. Terima kasih Tuan atas perkongsian ilmu. Salam Ramadhan

Read Less
5 star rating

Ini Bukan Corona Terpaksa,Tak rugipun dapatkan Corona Cash

Aznil Zulkifli

Sewaktu mendengar video panduan corona cash ini,tuan faisal arahkan terus buat tugasan yang diberi.Dia dah ajar siap nak guna apps apa dan template arahan ya...

Read More

Sewaktu mendengar video panduan corona cash ini,tuan faisal arahkan terus buat tugasan yang diberi.Dia dah ajar siap nak guna apps apa dan template arahan yang mudah tapi tepat.Sebelum sambung untuk video seterusnya,saya dah forward kepada pelanggan pelanggan yang membeli buah buahan dari saya sempena pkp ni.10 orang yang saya hantar,3 daripadanya repeat order dan yang menariknya ada seorang pelanggan ni terlupa buat payment sebelum ini,terus malu alah buat repeat order dan bayar untuk pembelian yang lepas.Itu baru satu teknik aje.Ada lagi dua yang saya dah siapkan dan akan gunakan teknik tu esok.Waktu pkp ni,orang memang banyak masa.Hp tak henti henti orang hantar promosi dan iklankan perkhidmatan mereka.Jika kita sama macam mereka,sukar untuk kita dapat jualan.3 teknik ni sangat membantu.Simple tapi Power.Kita boleh jadi peniaga berbeza dari peniaga yang lain.Terima kasih atas ilmu ini tuan faisal...Sempoi habaq hang!

Read Less
5 star rating

Ruginya tak terus buat, tinggal tiru je! 5⭐!

Khairil k

Waktu PKP ni ramai emosi tak stabil sebab banyak uncertainties, jadi otak jam! Lepas tgk video yang first dlm modul tu je tiba2 harapan jadi terang benderang...

Read More

Waktu PKP ni ramai emosi tak stabil sebab banyak uncertainties, jadi otak jam! Lepas tgk video yang first dlm modul tu je tiba2 harapan jadi terang benderang, alhamdulillah :) Rasa lega sebab method yg diajar tak complicated, bahan semua dah ada dalam tangan, tinggal tiru je. Moga ramai yg dpt manfaat sebab ini waktu paling krititkal untuk #kitajagakita kuatkan ekonomi domestik, insyaAllah. Thank you tuan Faisal!

Read Less
5 star rating

Strategi Mudah Yang Ramai Terlepas Pandang

Safwan Seth

Zaman sekarang kita sibuk nak belajar pelbagai teknik marketing terkini, setting fbads, igads, google ads,, copywriting dan sebagainya. Walhal ada cara ya...

Read More

Zaman sekarang kita sibuk nak belajar pelbagai teknik marketing terkini, setting fbads, igads, google ads,, copywriting dan sebagainya. Walhal ada cara yang lebih mudah dan sangat berkesan... Customer kita yang berpuas hati sendiri boleh jadi ejen yang viralkan produk kita. 😉 Panduan ni basically share cara "paksa" customer repeat order dan secara "sukarela" viralkan produk kita kepada kawan-kawan dan jiran-jiran mereka. Kos marketing dapat dikurangkan, repeat order dan jualan baru dihasilkan dengan kos yang minima. Yang penting lepas tonton semua mesti take action tau! Thanks Tuan Faisal atas panduan yang superb ini. Saya bagi 5 star. 😊😊😊

Read Less
5 star rating

Sangat senang nak implement

MOHD NASHRIQ ABU BAKAR

Teknik ini banyak bermain dengan psikologi customer dengan trick n cara yg betul. Kita tidak memaksa customer membeli, tetapi mereka tidak sabar untuk membel...

Read More

Teknik ini banyak bermain dengan psikologi customer dengan trick n cara yg betul. Kita tidak memaksa customer membeli, tetapi mereka tidak sabar untuk membeli produk kita. Sangat bagus, low cost, tak ada teknikal yg rumit tetapi memberi impact kepada jualan.

Read Less
5 star rating

System yang Simple dan Mudah di buat..

Mohd Nazri

Alhamdulillah.. dengan mengikuti panduan step by step saya telah berjaya mendapat respond daripada existing customer.

Alhamdulillah.. dengan mengikuti panduan step by step saya telah berjaya mendapat respond daripada existing customer.

Read Less
5 star rating

terima kasih coach

Mohd Latif Maani

video yg simple mudah faham,sangat mudah di lakukan ianya akan buat kita brbeza dengan pesaing yg buang harga,teringat 1 ayat dalam video ni tak semua orang ...

Read More

video yg simple mudah faham,sangat mudah di lakukan ianya akan buat kita brbeza dengan pesaing yg buang harga,teringat 1 ayat dalam video ni tak semua orang suka barang murah,macam kita juga ada nilai tersendiri..

Read Less
5 star rating

good idea

Adam Ferdaus --

teknik yang bagus. sangat details. terbaik!!!

teknik yang bagus. sangat details. terbaik!!!

Read Less
2 star rating

Thumbs up!

Noratikah Hamzah

Terima kasih kerana memberi ilmu yang paling dekat dengan orang yg baru nak mula bisnes Ilmu yang praktikal & Judah difahami

Terima kasih kerana memberi ilmu yang paling dekat dengan orang yg baru nak mula bisnes Ilmu yang praktikal & Judah difahami

Read Less
5 star rating

Course yg bagus ...

Izzul Hakim

Mudah faham dan praktikal. Rekemended

Mudah faham dan praktikal. Rekemended

Read Less
5 star rating

BAGUS

Hakim Sanusi

Kita bila niaga biasanya tak sempat nak mikir benda-benda macam ni. Bila ada panduan ini, kita tinggal buat je. Terima kasih Tuan Faisal

Kita bila niaga biasanya tak sempat nak mikir benda-benda macam ni. Bila ada panduan ini, kita tinggal buat je. Terima kasih Tuan Faisal

Read Less
5 star rating

Refresh Idea

Ahmad Firdaus Shahidin

Pernah terfikir. Tapi tak terfikir nak guna. Terima kasih refresh tuan.

Pernah terfikir. Tapi tak terfikir nak guna. Terima kasih refresh tuan.

Read Less
5 star rating

Best, simple tapi padat info nya

Aliatul Mona Abdul Malek

Terima kasih tuan sudi keluarkan panduan yg simple tapi banyak manfaat. Banyak idea keluar selepas saya abiskan course corona cash nie. Terima kasih

Terima kasih tuan sudi keluarkan panduan yg simple tapi banyak manfaat. Banyak idea keluar selepas saya abiskan course corona cash nie. Terima kasih

Read Less
5 star rating

Sentiasa power

Khaiz Empire

Ilmu tuan Faisal memang sentiasa power.. Alhamdulillah.

Ilmu tuan Faisal memang sentiasa power.. Alhamdulillah.

Read Less
5 star rating

5 Bintang!

siti norlila

Sangat bagus

Sangat bagus

Read Less
5 star rating

bagus

norizan redzuan

mengancam

mengancam

Read Less
5 star rating

Recommended

Mazita Abd Kadir

Very good

Very good

Read Less
5 star rating

Berbaloi-baloi

Siti Norainah Jalba

MUDAH DAN JELAS HARGA PUN BERPATUTAN MEMANG BERBALOI BALOI..TERBAIK.

MUDAH DAN JELAS HARGA PUN BERPATUTAN MEMANG BERBALOI BALOI..TERBAIK.

Read Less
5 star rating

Terbaikkk

Normiate Mapiasa

tq so much terbaikkk

tq so much terbaikkk

Read Less
5 star rating

Strategi repeat order

JAMIAH HASSAN

Sangat bermanfaat..

Sangat bermanfaat..

Read Less
5 star rating

Sgt puas hati

siti zubaidah mohd noor

Good

5 star rating

Best!

Fatin Nor Izzati --

Teknik yang simple dan convert. Terima kasih Tuan Faisal!

Teknik yang simple dan convert. Terima kasih Tuan Faisal!

Read Less
5 star rating

Teknik yang Mudah dan Berkesan!

Amirul Hakimi Husain

Alhamdulillah..! Teknik yang ditunjukkan sangat mudah dan ternyata memberi hasil yang agak lumayan. Saya baru buat teknik 1 sahaja pun dah tak menang tangan ...

Read More

Alhamdulillah..! Teknik yang ditunjukkan sangat mudah dan ternyata memberi hasil yang agak lumayan. Saya baru buat teknik 1 sahaja pun dah tak menang tangan ambil order Customers. Recommended!

Read Less
5 star rating

Terbaik sifu!

Mohamed Azaher Zolkepli

Teknik yang mudah tapi berkesan. Saya baru habis baca pun teruja nak praktik. Terima kasih kerana share teknik hebat ini. Video penerangan jugak sangat jel...

Read More

Teknik yang mudah tapi berkesan. Saya baru habis baca pun teruja nak praktik. Terima kasih kerana share teknik hebat ini. Video penerangan jugak sangat jelas dan menarik.

Read Less
5 star rating

Teknik Surat Cinta banyak membantu

azreen hc

Salam,jualan meningkat dengan strategi surat cinta...semua jiran sebelah tapau.Terima kasih Corona Cash !!

Salam,jualan meningkat dengan strategi surat cinta...semua jiran sebelah tapau.Terima kasih Corona Cash !!

Read Less
5 star rating

Mmg terbaik team nasihatniaga

zul husin

Mmg tak pernah mengeciwakan, hasil kerja Tuan Faisal dan team nasihatniaga, mmg sentiasa terbaik dan tak pernah sebaliknya. Jika ada lagi keluaran lagi tu...

Read More

Mmg tak pernah mengeciwakan, hasil kerja Tuan Faisal dan team nasihatniaga, mmg sentiasa terbaik dan tak pernah sebaliknya. Jika ada lagi keluaran lagi tuan Faisal, cepat2 beli, bisnes anda pasti akan melonjak hasil sentuhan tuan Faisal & team nasihatniaga

Read Less

Benda Ni Berkesan

"Alhamdulillah, total sale RM840 hanya dari kupon repeat order. Kupon viral baru siap buat. Terima kasih tuan Faisal. Mintak halal ilmu ya"

"Dari ilmu vaucher repeated tu dah collect RM3179. Senang je hantar kupon dengan ayat Tuan Faisal Bagi tu"

Review Terkini

5 star rating

Kelas online terbaik pernah saya join.

HAFIZ SULAIMAN

Harga kelas memang tak padan nilai. Kalau harga 10 kali ganda pun saya beli sebab dengan kelas ni boleh jana 100kali..tidak..lebih 1000kali ganda kos kelas n...

Read More

Harga kelas memang tak padan nilai. Kalau harga 10 kali ganda pun saya beli sebab dengan kelas ni boleh jana 100kali..tidak..lebih 1000kali ganda kos kelas ni. Penjelasan straight forward. Arahan simple dan praktikal..terus buat. Terus dapat hasil insha Allah. Jika ada 11 bintang, saya bagi 12 bintang. Alhamdulillah berbaloi.

Read Less
5 star rating

Teknik Surat Cinta banyak membantu

azreen hc

Salam,jualan meningkat dengan strategi surat cinta...semua jiran sebelah tapau.Terima kasih Corona Cash !!

Salam,jualan meningkat dengan strategi surat cinta...semua jiran sebelah tapau.Terima kasih Corona Cash !!

Read Less
5 star rating

Alhamdulillah berbaloi 🧡

Nur Syazwani Mazlan

Ikut je setiap step yg Coach FA bagi. Copy and paste je. Settled. Tq Coach FA utk ilmunya. Semoga kita semua kaya, berjaya dan bertaqwa.

Ikut je setiap step yg Coach FA bagi. Copy and paste je. Settled. Tq Coach FA utk ilmunya. Semoga kita semua kaya, berjaya dan bertaqwa.

Read Less
5 star rating

Best, simple tapi padat info nya

Aliatul Mona Abdul Malek

Terima kasih tuan sudi keluarkan panduan yg simple tapi banyak manfaat. Banyak idea keluar selepas saya abiskan course corona cash nie. Terima kasih

Terima kasih tuan sudi keluarkan panduan yg simple tapi banyak manfaat. Banyak idea keluar selepas saya abiskan course corona cash nie. Terima kasih

Read Less
5 star rating

STRATEGI MUDAH, COPY & PASTE JE STRATEGI NI.

Naim --

Mudah je sebenarnya nak dapatkan repeat customer dan refferal customer. Bila ada panduan ini, kita tinggal buat je. Terima kasih Tuan Faisal

Mudah je sebenarnya nak dapatkan repeat customer dan refferal customer. Bila ada panduan ini, kita tinggal buat je. Terima kasih Tuan Faisal

Read Less
5 star rating

Video yg bermanfaat

Nurul Shuhada

Utk yg baru nak berniaga ilmu ni sgt penting utk mudahkan kita kembangkan perniagaan kita..terbaik!

Utk yg baru nak berniaga ilmu ni sgt penting utk mudahkan kita kembangkan perniagaan kita..terbaik!

Read Less
5 star rating

Terbukti berkesan

Norhuda A Rahim

Terima kasih kepada team Corona cash yang menyediakan material yang boleh didownload, idea yang bernas dan boleh terus dipraktikkan. Hasil daripada aplikasi ...

Read More

Terima kasih kepada team Corona cash yang menyediakan material yang boleh didownload, idea yang bernas dan boleh terus dipraktikkan. Hasil daripada aplikasi ilmu yang diajar, kami menerima order daripada client sedia ada dan yang baru. Terbukti berkesan!

Read Less
5 star rating

TIPS YANG SANGAT BERKESAN

Fahmi Wahid

Alhamdulillah, lepas ikut satu persatu apa yang diajar oleh Tuan Faisal, sales saya semakin bertambah. Terima kasih Tuan.

Alhamdulillah, lepas ikut satu persatu apa yang diajar oleh Tuan Faisal, sales saya semakin bertambah. Terima kasih Tuan.

Read Less

Anda mungkin juga berminat dengan...

  • RM40.00

    RM40.00Profit Maksima Dengan Usaha Minima

    Buy Now
  • Free

    FreeMulakan Bisnes Yang Menjana RM2,000 Sebulan (MB2000)

    Enroll Free
  • RM150.00

    RM150.00Cara Rancang Yearly Marketing Plan

    Buy Now