Bayangkan - hanya dalam beberapa hari saja lagi, anda akan dapat menghasilkan ayat iklan flyer, billboard, bunting, ruangan classifieds di akhbar, iklan majalah, iklan akhbar, post facebook, post instagram, dan lain-lain medium yang ditugaskan khas untuk melakukan satu perkara sahaja --> 

Mendapatkan respon serta merta dari prospek anda


Ucapkan Selamat Tinggal Selama-Lamanya Kepada Pembaziran Kos Pengiklanan Dengan Promosi Yang Asyik Rugi


Adakah anda:

  • Anda mengambil berminggu untuk siapkan apa-apa promosi atau iklan?
  • Anda tak tahu mula untuk menulis iklan, terutama ayat pertama?
  • Bila iklan anda siap, anda ragu-ragu dan tertanya "adakah iklan ini akan berkesan? Atau adakah aku akan rugi duit lagi"
  • Walaupun jika anda pandai menulis promosi, anda tak sempat turunkan ilmu ini kepada staff dan team anda?
  • Kalau anda dapat 2 - 3 respon dari iklan anda pun sudah kira "nasib baik lah"?

Jika salah satu, atau semua dari sebab di atas mengganggu fikiran anda saya ingin pelawa anda untuk daftar kelas "Cara Tulis Iklan Power".

Lihat Bagaimana Hanya Dengan Menukar Ayat, Respon Iklan Ini Meningkat dari 10% ke 90% Serta Merta



Course Curriculum

About the instructor

CEO & Founder, Nasihat Niaga

Faisal Abdullah

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008.Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.comIdaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

Apa kata orang?

5 star rating

Terbaik!

amar qhuszaireen

Kelas ni memang terbaik...sgt rekomended

Kelas ni memang terbaik...sgt rekomended

Read Less

You may also be interested in...