Pelajari asas membina hubungan baik dengan prospek untuk memudahkan jualan dan mengurangkan follow-up

Kandungan Kursus

Latarbelakang Guru

CEO & Founder, Nasihat Niaga

Faisal Abdullah

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru. Beliau melatih usahawan sejak tahun 2008. Beliau memegang amanah sebagai CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.com Idaman beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun. Ia memberikan inspirasi kepada En Faisal, lalu satu keputusan dibuat olehnya untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau. Sehingga kini, En Faisal telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun. Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

Apa Kata Peserta Kursus?

5 star rating

Power utk close sale di phone atau jumpa

Syafiq Danial

Sy rekomen bagi sesiapa yang nak close sale face to face atau melalui telefon utk belajar basic selling dalam course ni...terbaik.

Sy rekomen bagi sesiapa yang nak close sale face to face atau melalui telefon utk belajar basic selling dalam course ni...terbaik.

Read Less

Anda juga mungkin berminat dengan...

 • RM50.00

  RM50.006 Langkah Mudah Close Sale

  Buy Now
 • RM40.00

  RM40.003 Langkah Magic Tarik Customer

  Buy Now
 • Free

  FreeMulakan Bisnes Yang Menjana RM2,000 Sebulan (MB2000)

  Enroll Free